Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Muğla-Gökova yolunun 3. kilometresinde bulunan Üniversite Hastanesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolda gidiş ve geliş istikametinde tek şeritten, Ankara-Kırıkkale yolunun 3 ile 5. kilometreleri (Gökçeyurt Köprülü Kavşağı) arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun çalışma yapılan kesimlerinde yolun bir şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten gerçekleştiriliyor.

Giresun-Tirebolu Devlet yolunda, saat 08.30 ile 17.00 arasında yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle 68. kilometrede Kiliseburnu tünellerinde ulaşım tek şeritten kontrollü, aynı yolun 69 ve 72. kilometrelerinde bulunan Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinin Tirebolu-Giresun yönündeki kuzey tüpleri ulaşıma kapatılacağı için de trafik servis yolundan sağlanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler