Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde, devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları ile elverişsiz hava şartları nedeniyle ulaşım kontrollü...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde, devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları ile elverişsiz hava şartları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 70-76. kilometrelerinde bulunan Orhan Büyükalp, Adnan Sezgin ve Altan Ayağ tünellerinde 26 Aralık'a kadar bakım çalışmaları yapılacağı için her iki yönde ulaşım Antalya-Kemer ve Kemer-Antalya yönünde tek şeride düşürülerek kontrollü olarak sağlanacak.

Trabzon şehir geçişinde bulunan Trabzon tünelinin her iki tüpünde saat 09.00-16.00 saatlerinde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Sürücüleri̇n kış şartlarına uygun olarak araçlarında zi̇nci̇r, takoz, çekme halatı bulundurmaları, araç taki̇p mesafeleri̇ni̇ artırmaları, hızlarını azaltmaları, trafi̇k i̇şaret ve i̇şaretçileri̇ne uymaları, şeri̇t i̇hlalleri̇ yapmamaları ve özelli̇kle buzlanma olan kesi̇mlerde daha di̇kkatli̇ olmaları gerekiyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler