Karatay'da seçim çalışmaları

Karatay'da seçim çalışmaları

Karatay'da seçim çalışmaları devam ediyor.

Gerçekleşen ziyaretlerde Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti iktidarının sağlıktan ulaşıma kadar pek çok değerli yatırımı ülkeye kazandırdığını vurguladı.

Türkiye’nin büyük hedeflere durmadan ilerlemesi için 24 Haziran seçimlerinde Karatay’ın AK Parti’ye olan rekor seviyedeki desteğinin artarak süreceğine inancının tam olduğunu belirten Başkan Hançerli; 24 Haziran günü Cumhurbaşkanı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklerken; milletvekili seçiminde de AK Parti’nin desteklenmesinin büyük önem taşıdığını hatırlattı.

Hançerli; Cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde icraatları ve projeleri hayata geçirmesi için meclisteki AK Partili milletvekili sayısının büyük önem taşıdığını belirterek vatandaşlardan desteklerinin artarak sürmesini istedi.

26. Dönem Ak Parti Konya Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Anadolu insanının kendisine hizmet edenlere ve değerlerine sahip çıkanlara karşı tarih boyunca vefakar davrandığını dile getirerek; geçmişten aldığı mirası geleceğe taşıyan AK Partiyi Anadolu insanının her zaman desteklediğine dikkat çekti.

Ziya Altunyaldız, AK Parti’nin yerel hizmetlere büyük önem verdiğini belirterek; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye istikrarlı ve hızlı bir şekilde ihtiyaca göre gerçekleştirdiği yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür etti.