Karapınar Sazlıpınar İlk ve Ortaokulu Öğrencilerinden İhtiyaç Sahiplerine Destek

Karapınar Sazlıpınar İlk ve Ortaokulu Öğrencilerinden İhtiyaç Sahiplerine Destek

Konya'nın Karapınar ilçesindeki Sazlıpınar İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Ramazan ayının manevi atmosferini fırsat bilerek maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara destek verdi.

Karapınar ilçesine bağlı Sazlıpınar İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte manevi değerleri ön plana çıkararak maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara destek olma kampanyası başlattı. Okul Müdürü Engin Yün, bu kampanyanın her Ramazan ayında gerçekleştirildiğini belirterek, öğrencilerin paylaşmayı, yardımlaşmayı ve ihtiyaç sahiplerine destek olmayı öğrendiğini vurguladı.

Öğrenciler, aileleri ve öğretmenlerle bir araya gelerek 100 koli gıda paketi hazırladı ve ihtiyaç sahiplerine dağıtmak üzere çalışmalara başladı. Sazlıpınar halkının yoğun katılımıyla desteklenen bu yardım hareketi, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

Okul Müdürü Engin Yün, Sazlıpınar halkına katkılarından dolayı teşekkür ederken, bu tür yardımlaşma ve dayanışma etkinliklerinin toplumun birlik ve beraberliğini güçlendirdiğini ifade etti. Karapınar Sazlıpınar İlk ve Ortaokulu öğrencileri, bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam ederek topluma pozitif katkı sağlamaya devam edeceklerini belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.