Karamercan: Huzur ve İstikrardan Yanayız

Karamercan: Huzur ve İstikrardan Yanayız

7 Haziran genel seçimleri öncesi aday gösterilen milletvekili adaylarının tümüne başarılar dileyen Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, “Biz esnaflar olarak seçim öncesi ve sonrası huzur ve istikrardan yanayız


KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan yaptığı açıklamada, "Türkiye’nin önünde önemli bir genel seçim var. Bu seçimlerin ülkemize, vatandaşlarımıza ve esnaf camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bilindiği üzere esnafımız zor şartlarda geçimini temin ediyor ve evine ekmek götürüyor. Ülkemizde yaşanacak olumsuzluklar ülkeyi çıkmaza, kaosa sokar ve huzurumuzu bozar. Bizler istikrar, barış ve huzurdan yanayız, ülkemizin refah içerisinde olmasından ve siyasi istikrardan yanayız” dedi.
Milletvekili adaylarına çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karamercan, “Siyasi partilerimizin milletvekili aday adaylığı süreci tamamlandı ve adaylarımız belirlendi. Şimdi hepsi sahada seçim çalışmalarını yürütmekteler. Kendilerine başarılar diliyoruz. Vekil adaylarımızın kendi yöresinin sorunlarını iyi bilmesi ve bunların çözümü noktasında hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.
“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI”
Türkiye’nin 2023 vizyonunda başarılara ulaşmak için tüm bireylere görevler düştüğünün altını çizen Başkan Karamercan, “Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak 84 meslek odamız, 48 bin üyemiz, meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, tüm kurumlarımız ve Konya’nın dinamikleriyle el ele vererek birlik dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Türkiye’nin 2023 vizyonunda Konya’mızı başarılara ulaştırmak için gayret göstereceğiz. Bu yolda herkes elini taşın altına koymalı ve ülkemiz için çalışmalıyız” diye konuştu.