Karaman İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Karaman İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Karaman İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Fahri Meral başkanlığında 17 Nisan Salı günü Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi

Toplantıya; Karaman ilinde yer alan ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile kurum ve kuruluşların bölge ve il yöneticileri katıldı.

DSİ 4. Bölge (Konya)  Müdürü Birol Çınar, Bölge Müdür Yardımcısı H. Koray Bilgi, DSİ 42. Şube (Karaman) Müdürü Hüseyin Kürşat Civelekoğlu, İçmesuyu ve Atıksu Şube Müdürü Metin Pektaş ile ilgili personelin katıldığı toplantıda; Bölge Müdürümüz Birol Çınar, DSİ Genel Müdürlüğünce Karaman ilinde yapılan yatırımlar ile proje, planlama ve inşa aşamasındaki işlerin son durumları hakkında katılımcılara bir sunum yaptı.

İl koordinasyon kurulu toplantısı sonrasında Bölge Müdürü Birol Çınar, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve beraberindeki heyet, İbrala Barajı İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat sahasında yapılan incelemenin ardından şantiye binasına geçilerek bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, Bölge Müdürümüz Birol Çınar, arıtma tesisi işinde gelinen aşama hakkında bilgi aldı, işin aksamaması ve zamanında bitirilmesi hususunda talimat verdi.

Haber Merkezi

resim65423.JPG

karaman-il-koordinasyon--(3).jpg

karaman-il-koordinasyon--(4).jpg

karaman-il-koordinasyon--(5).jpg