Kalaycı, esnafla buluştu

Kalaycı, esnafla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, partilerinin iktidarında dürüst tüketiciden kayıp kaçak bedelinin alınmayacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Kalaycı dün DSİ Bölge Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü ile Sevgi-Der Kermesini ziyaret etti. Kalaycı, kermeste MHP Kadın Kollarının açtığı stantta partililerle görüştü. Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü önündeki taksicilerle görüşen Kalaycı, esnafın durak yerleri olmadığı için yaşadığı sorunları dinledi, şoför esnafına yeni araç alımında sağlayacakları kolaylıkları anlattı.

Sadrettin Konevi Türbesini de ziyaret eden Kalaycı, İstanbul’un 562. fetih yıldönümünü kutladı. O günkü adıyla Konstantinopolis’i kuşatıp karadan denizleri yürüterek fethi gerçekleştiren Fatih Sultan Mehmet’i rahmetle andığını söyleyen Kalaycı, “Fetihle birlikte İstanbul’a İslamiyeti getiren, Osmanlı Devletine İmparatorluk unvanı kazandıran, Orta Çağ’ı sonlandırıp Yeni Çağ’ı başlatan ve en önemlisi de Peygamber Efendimizin (SAV), ‘Kostantiniyye Muhakkak Fetholunacaktır. Onu Fetheden Kumandan Ne Güzel Kumandandır, Onu Fetheden Askerler Ne Güzel Askerlerdir’ müjdesine mazhar olan Fatih Sultan Mehmet’i anıyoruz” dedi.

Cumartesi gününe Toptancılar Sitesinde esnafla buluşarak başlayan Mustafa Kalaycı, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ve partililerle birlikte işyerlerini dolaştı. Esnafın bankalarla ilgili şikayetlerini dinleyen Kalaycı, bankaların faiz dışı gelirlerinin son dönemlerde katlanarak arttığını vurguladı.

Mustafa Kalaycı, elektrikte alınan kayıp kaçak bedelinin yasal olmadığını hatırlatarak, MHP iktidarında dürüst tüketiciden bu bedelin alınmayacağını kaydetti.