İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek başsağlığı dileklerini...

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti, polislerin Mevlid Kandilini kutladı.Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret eden Erkoç, her zaman polisin yanında olduklarını söyledi.
Polislerle sohbet eden ve Mevlid Kandillerini kutlayan Erkoç, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, bu vatan için gecesini gündüzüne katan, bayrağımıza, vatanımıza canları pahasına sahip çıkan, alçaklara, hainlere, kalleşlere karşı bugün ve her zaman kahraman polislerimizin yanındayız. Kahraman polislerimize taziyelerimizi ileterek Mevlid Kandillerini tebrik ettik. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canlarını feda etmekten kaçınmayan kahraman polislerimizin yanındayız."
İstanbul'da meydana gelen terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada Erkoç, Allah'ın lanetinin, alçak ve kalleş terör örgütlerinin ve onlara yardım edenlerin üzerine olmasını dilediğini belirtti.
İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen terör olayını lanetlediğini vurgulayan Erkoç, şöyle devam etti:
"Ülkemiz ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, PKK'sıyla, DEAŞ'ıyla, FETÖ'süyle tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır. Mazlumların sesi, mağdurların ümidi, Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi 'Ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışıyla şehadete koşan bu aziz milleti yolundan döndürecek bir silah daha icat edilmemiştir. Bin yıldır bu toprakları vatan yapmak için döktüğümüz kanlara yenilerinin eklendiğini, ekleneceğini bilerek, mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdüreceğiz. Allah'ın yardımıyla, ülke ve millet olarak terörün, terör örgütlerinin, teröristlerin ve onların arkalarındaki güçlerin üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler