İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek: "(Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi) Burada yalnız değerli bir savcımızın varlığı, hayatı değil Türkiyemize bir kasıt vardır. Ve Türkiye'nin bir istikrarsızlığa doğru sürüklenmek istendiği gözüküyor. Bu isti

DENİZLİ (AA) - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin "Burada yalnız değerli bir savcımızın varlığı, hayatı değil Türkiyemize bir kasıt vardır. Ve Türkiye'nin bir istikrarsızlığa doğru sürüklenmek istendiği gözüküyor. Bu istikrarsızlıktan bir zorba yönetim çıkarmak isteyenler var" dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen üye katılım töreni öncesinde gazetecilere açıklama yapan Doğu Perinçek, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısını kınadıklarını, saldırıyı kınamayanları da ayrıca kınadıklarını kaydetti.  

Eyleme karşı tüm Türkiye'nin yekvücut olmak zorunda olduğunu kaydeden Perinçek,  "Çünkü burada yalnız değerli bir savcımızın varlığı, hayatı değil Türkiyemize bir kasıt vardır. Ve Türkiye'nin bir istikrarsızlığa doğru sürüklenmek istendiği gözüküyor. Bu istikrarsızlıktan bir zorba yönetim çıkarmak isteyenler var. Buna karşı Vatan Partisi olarak bir milli hükümetle cevap veriyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin seçimlerden halka dayanan güçlü bir devletle çıkacağını savunan Doğu Perinçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Zorba devlet değil, halka dayanan güçlü bir devlet çıkacak. Amerika merkezli güçler Türkiye'yi bölmek için 'açılım, çözüm' diyerek bir zorba devlet  kurma planı içerisindedirler. Biz Vatan Partisi olarak bütün milli güçleri halka dayanan güçlü bir devlet için göreve çağırıyoruz. Vatan Partisi'nin barajı yok. Partimiz barajları aşa aşa geliyor. Silivri barajlarını aştık. 29 Ekim'de kurulan barikatları aştık. Atatürk'ün aslanlı yolunda baraj falan dinlemiyoruz. Baraj yok, barikat yok barikatları yıka yıka gidiyoruz."

Perinçek, konuşmasının ardından partisinin yeni üyelerine ve milletvekili adaylarına rozet taktı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler