Ilgın’da "15 Temmuz Destanı" konferansı

Ilgın’da "15 Temmuz Destanı" konferansı

Ilgın ilçesinde "15 temmuz Destanı" konulu konferans düzenlendi.Ilgın Belediyesine ait termal otelin açık hava amfi tiyatro salonunda düzenlenen...

 Ilgın ilçesinde "15 temmuz Destanı" konulu konferans düzenlendi.

Ilgın Belediyesine ait termal otelin açık hava amfi tiyatro salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, karanlık geceyi, ölüme meydan okuyarak aydınlatan şehit ve gazilere şükran borçlu olduklarını söyledi.

Milletin dini ve milli duygularını sömürerek kök salan FETÖ'nün, o gece bir terör örgütü olduğunu gösterdiğini ifade eden Karahan, şunları kaydetti:

"Milletimize yıllarca duygu sömürüsü ve din istismarı yaparak milletimizin kanını adeta bir vampir gibi emdiler. Devletimizin tüm kurumlarına sızarak, kumpas, yalan, dolan, takıyye, torpil ve kopyayla ahtapot gibi sardılar. Gözleri dönmüş akılları büyülenmiş, kalpleri mühürlenmiş, ruhlarını 1 dolara satmış bu katil sürüleri fazla değil bundan bir yıl önce milletimizi top yekün ortadan kaldırıp vatanımızı işgal etmek için harekete geçtiler. Ta ki Başkomutanımızın, Cumhurbaşkanımızın meydanlara iniyoruz çağrısına kadar. Ölüme meydan okuyan, tankları durduran bu millet, dünyaya, 'bu vatan bizim ve ebediyen bizim olacaktır' mesajını verdi."

Milletvekili Çamlı da İstanbul’da 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını ve yaşananları anlattı.

Konferans sonunda Belediye Başkanı Karahan ve AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten, Çamlı'ya plaket takdim etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :