İlçe kadın kolları kongreleri sürüyor

İlçe kadın kolları kongreleri sürüyor

AK Parti Konya İlçe Teşkilatları’nda 5. Olağan İlçe Ana Kademe Kongreleri’nin ardından 4. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongreleri de sürüyor.

Bozkır, Hadim ve Taşkent’te büyük katılım ile gerçekleştirilen ilçe kongrelerinde mevcut ilçe kadın kolları başkanları ile yola devam edildi. Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı’nın 4. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongreleri devam ediyor.

BOZKIR’DA FATMA TAŞDELEN İLE YOLA DEVAM…

4. Olağan AK Parti Bozkır Kadın Kolları İlçe Kongresi, Bozkır Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Büyük ilginin olduğu kongreye AK Parti Konya İl Başkanvekili Mehmet Munlafalıoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ile İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı, İlçe Kadın Kolları Yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.  Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Akabinde protokol konuşmalarına geçildi. Kongrede söz alan protokol üyeleri, teşkilatların tüm birimleriyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğini söyledi. 2015 Genel Seçimleri için de AK Parti’ye en büyük desteğin çıkması için sonuna kadar çalışma sözü verildi.  Konuşmaların ardından seçime geçildi. AK Parti Bozkır İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Taşdelen tek liste ile aday olduğu kongrede yeniden seçilerek güven tazelemiş oldu.

HADİM, YENİDEN “EMİNE HADİMİOĞLU” DEDİ

4. Olağan AK Parti Hadim Kadın Kolları İlçe Kongresi, Hadim Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.  Kongreye AK Parti Konya İl Başkanvekili Mehmet Munlafalıoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ile İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran, AK Parti Hadim İlçe Teşkilatı, İlçe Kadın Kolları Yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.  Konuşmaların ardından seçime geçildi. AK Parti Hadim İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Hadimioğlu, tek liste ile aday olduğu kongrede yeniden seçilerek güven tazelemiş oldu.

TAŞKENT’TE TELAN KÖK İLE YOLA DEVAM…

4. Olağan AK Parti Taşkent Kadın Kolları İlçe Kongresi, de Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.  Kongreye AK Parti Konya İl Başkanvekili Mehmet Munlafalıoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ile İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, AK Parti Taşkent İlçe Başkanı Abdülbaki Acet, AK Parti Hadim İlçe Teşkilatı, İlçe Kadın Kolları Yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.  Konuşmaların ardından seçime geçildi. AK Parti Taşkent İlçe Kadın Kolları Başkanı Telan Kök, tek liste ile aday olduğu kongrede yeniden seçilerek güven tazelemiş oldu.