Henry Jones, Down sendromluları unutmadı

Henry Jones, Down sendromluları unutmadı

Dünya Down Sendromlular gününde farkındalık oluşturan Henry Jones, bu güne özel down sendromlu bütün müşterilerine, yiyecek içeceklerin ikram olduğunu açıkladı.

Henry Jones Genel Koordinatörü Yasin Aydın ve ortağı Mustafa Tasmakıran, bugüne özel yaptıkları uygulamaya ilişkin “Onları +1 farkla daha çok seviyoruz. Bugün hepsi misafirimiz, herşey ikramımızdır” dedi.

21 Mart tüm dünyada Dünya Down Sendromlular günü olarak kutlanıyor. Bu güne özel farkındalık oluşturmak isteyen Konya merkezli ve Türkiye’nin birçok şehrinde bulunan Henry Jones cafeleri, bu özel günde özel insanlara herşeyin ikram olduğunu açıkladı. Henry Jones Marka Kurucusu ve Genel Koordinatörü Yasin Aydın ve ortağı Mustafa Tasmakıran sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Bugün 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü. Bizimde dünya tatlısı Down sendromlu yiğenimiz var onları +1 farkla daha çok seviyoruz. Bugün Henry Jones Konya,Henry Jones Karabük,Henry Jones Kırklareli ve Henry Jones Antalya'da hepsi misafirimiz, herşey ikramımızdır..!” dedi. Bu duyarlılıktan dolayı kendilerini kutluyoruz. memleket.com.tr

henry.jpg