Hayırseverden Aile Sağlığı Merkezi

Hayırseverden Aile Sağlığı Merkezi

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hayırsever işadamı Lütfi Makasçı arasında Akşehir’e Aile Sağlığı Merkezi yapılması için protokol imzalandı. Akşehir de imzalanan protokol Konya Valisi Yakup Canbolat tarafından onaylandı

Akşehir’de düzenlenen imza töreninde konuşan Prof. Dr. Koç, hayırsever Makasçı’nın daha önce de 6 birimlik Aile Sağlığı Merkezi ( 6 Nolu ASM Binası) yaptırarak Akşehir’e sağlık alanında katkıda bulunduğunu vurguladı. İlçeye kazandırdığı yardımlar nedeni ile Hayırsever Makasçı ailesine teşekkür eden Prof. Dr. Koç, Konya da ki sağlık yatırımlarının tamamlanması noktasında hayırsever iş adamlarının her anlamda kendilerine büyük destek verdiklerinin altını çizdi. Konya’nın hayırsever desteğini en fazla hisseden şehirlerden birisi olduğunu da belirten Prof. Dr. Koç, “Şehrimiz, hayırsever desteği ile de öne çıkmış olan müstesna bir şehir. Konya eğer bugün sağlık alanında adından ciddi düzeyde söz ettiren bir şehir konumuna gelmişse bunda en büyük paylardan biri de hayırseverlerimize aittir. Biz yapılan bu yardımlardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah yardımlarınızı kabul etsin. Makasçı ailesinin kazançlarının bereketli olmasını diliyor, yaptıracakları aile sağlığı merkezinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İLÇEMİZE KATKI YAPMANIN MUTLULUĞUNU SAĞLIYORUZ

 Hayırsever Makasçı da sağlık alanında yaptıkları yardımların kendilerine ayrı bir haz yaşattığını vurgulayarak, “İlçemiz sağlığına katkıda bulunmak adına elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız. İlçemize sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Bu tür yardımların gönülden gelerek yapıldığının da altını çizen Makasçı, “Akşehir’imizin bu tür bir hizmet binasına ihtiyacı olduğunu öğrendiğimiz anda bu kararı verdik. İnşallah projemize en kısa sürede başlayarak tamamlamayı planlıyoruz. Yapımını üstlendiğimiz istasyonun ve yapımını tamamlayarak teslim etmiş olduğumuz aile sağlığı merkezinin şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 496 metrekare alan üzerinde yapılacak olan yeni Aile Sağlığı Merkezi’nin de 6 birimlik olması planlanıyor.

Haber Merkezi

resim34-003.JPG

hayirseverden-aile-sagligi--(3).jpg