Hasan Uzman adaylığını açıkladı

Hasan Uzman adaylığını açıkladı

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısına Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan başta olmak üzere tüm Oda başkanları katıldı

Düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Hasan Uzman, “19 yıldır hizmet etmiş olduğu Ayakkabıcılar Odası Başkanlığı ve Esnaf Odaları Birliği görevlerimden Bugün itibariyle istifa ederek, sizlerin de destekleriyle 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Yıllarca birlikte çalışarak esnafımıza ve Konya’mıza hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bu hizmetlerime Allah nasip ederse, siz değerli dostlarımın da desteği ile Ankara’da devam etmek istiyorum.

Çıraklıktan başladığım ayakkabıcılık mesleğinde bugün ayakkabı üretimi yapıyorum. Aynı şekilde sivil toplum örgütleri ve siyasette tabanda çırak olarak başladığım çalışmaları ahilik kültüründen ve teşkilattan aldığım terbiye ile esnafımıza, tüccarımıza, sanayicimize ve iş dünyasına hizmet edebilmek adına aday adayı oldum. Bu düsturla bugüne kadar bana destek veren başta ayakkabıcı esnafı olmak üzere, bütün esnaflarımıza, bugüne kadar görev yaptığım tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Ferit Hepokur-Memleket

resim8-002.JPG

hasan-uzman-acikladi--(21).jpg