Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın halk oylaması çalışmaları...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın halk oylaması çalışmaları kapsamında Kayseri'ye geleceğini bildirdi.

Özden yaptığı yazılı açıklamada, 2 Nisan Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binalı Yıldırım'ın Cumhuriyet Meydanında halka hitap edeceğini ve tüm halkı gerçekleştirilecek bu mitinge beklediklerini belirtti.

İl Başkanlığı olarak yaptıkları halk oylaması çalışmaları hakkında bilgi veren Özden, şunları kaydetti:

"Çok şükür Kayseri'de AK Parti olarak güzel çalışıyoruz. Teşkilatlarımız özveriyle çalışıyor. Kadın kollarımız her evi ziyaret ediyor. Gençlik kollarımız bütün sanayi esnafımızı dolaşıyor. Ayrıca ilçelerimiz, ilçe başkanlıklarının ve ana kademelerin nezdinde, bakanlarımız da milletvekillerimiz de bütün piyasayı dolaşarak gündüzleri esnafla, akşamları ev oturmalarıyla mahalle toplantıları ile geçiriyor.

Konuyla ilgili sorulması gereken, anayasa değişikliği hakkında bilgiler sunan veya anayasa değişikliği hakkında tereddütte olan herkesin tereddütlerini gidermek için sorularına cevap vermek için ne gerekiyorsa bakanlarımız, milletvekillerimiz, ilçelerimiz nezdinde uğraşıyor, çabalıyoruz. İnşallah 16 Nisan'a kadar da bu şekilde devam edeceğiz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler