Hakan Keleş: Demek ki bazı şeyleri eksik yapıyoruz

Hakan Keleş: Demek ki bazı şeyleri eksik yapıyoruz

Konyaspor, sahasında Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak şok bir sonuçla karşılaştı. Teknik Direktör Hakan Keleş, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında oyuncularının performansından ve takımın eksikliklerinden bahsetti.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında evinde Sivasspor'a karşı oynadığı maçta 1-0 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, hayal kırıklığına uğradıklarını ve bazı oyuncuların beklenen performansı sergilemediğini belirtti.

Keleş, açıklamalarında, "İstediğimiz hiçbir şeyi yapamadık. Rakibin istediğine göre oynadık. Çıkarken top kayıpları yaptık, atakları sonlandıramadık. Deplasman maçlarını iyi oynayan bir ekibe karşı çok pozisyon verdik. İkinci yarıda daha iyi hücumlarla baskı kurmak istedik. Zaman zaman bunda etkili olduk. Çok üzgün ve kızgınım. Bazı oyuncuların performansı hiç beklediğim gibi değildi. İki haftadır iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyordum ama demek ki bazı şeyleri eksik yapıyoruz. Konyaspor güçlü bir camia, gerekli dersleri çıkaracağız, gerekli takviyeleri yapacağız. Hiç beklemediğimiz bir sonuç ama bunları düzeltecek kapasitemiz olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Konyaspor'un Teknik Direktörü, gelecek için umutlu olduklarını ve takımın güçlü bir camia olduğunu vurgulayarak, yaşanan bu beklenmedik mağlubiyetten ders çıkaracaklarını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.