Gölyazı Belediyespor’dan Mehmet Kale’ye tepki

Gölyazı Belediyespor’dan Mehmet Kale’ye tepki

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup’ta 6. hafta sonunda namağlup liderliğini sürdüren Gölyazı Belediyespor’dan’dan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin açıklamalarına tepki geldi

 

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup’ta 6. hafta sonunda namağlup liderliğini sürdüren Gölyazı Belediyespor’dan’dan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin açıklamalarına tepki geldi.

Kale’nin takıma maddi ve manevi hiçbir destek vermediği hatta geçmiş yıllardaki yol ve yemek desteğini de çektiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

“Cihanbeyli Belediye Başkanı sayın Mehmet Kale'nin sosyal medyadaki açıklamalarına cevap vermek, kulübümüz adına zorunlu hale getirilmiştir. "İlçemizin tüm takımları ortak değerimizdir. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spora yönlendirmek için tüm takımlarımıza destek olmalıyız” diyen Kale’nin Gölyazıspor kulübüne seçimden sonra maddi manevi hiç bir destek vermediğini, aksine geçmiş senelerdeki yol ve yemek desteğinin kesildiğini tüm Konya spor kamuoyu bilmelidir. Spor ile siyaseti asla aynı kefeye koymayan ve siyasetin bir parçası olmak istemeyen kulübümüz olarak sayın Mehmet Kale'ye soruyoruz. Bu açıklamaları yaparken ne kadar samimisiniz? Seçim öncesi Gölyazıspor kulübüne verdiğiniz sözlerde ne kadar gerçekçiydiniz? Kulüp ayırmaksızın tüm takımlarımıza aynı eşitlikteyiz derken, Cihanbeyli’yi temsil eden Gölyazıspor kulübünü neden gözardı ettiniz? Herkes şunu bilmelidir ki, Gölyazıspor en büyük desteğini Gölyazı halkından almaktadır. Temennimiz, sayın Mehmet Kale'nin şampiyonluk mücadelesi veren Gölyazıspor'umuza karşı verdiği kararları tekrar gözden geçirmesi ve spor ile siyaseti birbirine karıştırmamasıdır.”

Etiketler :