Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

"Göztepe galibiyetiyle yeniden play-off yarışına dahil olduk. Kalan maçlarımızdan en iyi sonuçları alarak Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyoruz"


GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Göztepe galibiyetiyle yeniden play-off yarışına dahil olduklarını belirterek, "Kalan maçlarımızdan en iyi sonuçları alarak Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyoruz" dedi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında konuk ettikleri Göztepe'yi 3-1 mağlup ederek, 7 maç sonunda 3 puan almayı başardıklarını söyledi.

Göztepe galibiyetiyle haftalardır kazanamamanın sıkıntı ve stresini üzerilerinden attıklarını ve yeniden üst sıralar için iddialı hale geldiklerini dile getiren Bozbağ, "Ligde son haftalarda oynadığımız maçlarda şanssız sonuçlar aldık. İyi oynamamıza rağmen sahalardan istediğimiz sonuçlarla ayrılamadık. Göztepe karşısında aldığımız galibiyetle de bu şanssızlığımızı sonunda kırmayı başardık. Kendimize geldik ve yeniden ligde üst sıralar için iddialı takımlar arasına katıldık" diye konuştu.

Hafta sonu sahalarında oynayacakları Şanlıurfaspor maçını da kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini vurgulayan Bozbağ, şunları kaydetti:

"Göztepe galibiyetiyle ligde yeniden play-off yarışına dahil olduk. Kalan maçlarımızdan en iyi sonuçları alarak Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyoruz. Mücadelesini verdiğimiz hedefe ulaşmak için de ligde 13 maçımız kaldı. Hafta hafta, maç maç gideceğiz. Hafta sonu sahamızda yapacağımız Şanlıurfaspor maçı bizim için çok önemli. Mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Rakibimizi mağlup ederek üst sıralara doğru tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler