Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni atama

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni atama

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yapılan görev değişimleriyle Dr. Enes Efendioğlu Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne, Doç. Dr. Veli Ozan Çakır ise Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne atanmıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüklerinde yeni atamaları duyurdu. Bu kapsamda, Dr. Enes Efendioğlu Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü olarak göreve başlarken, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Doç. Dr. Veli Ozan Çakır getirildi.

Dr. Enes Efendioğlu, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup, Hacettepe Üniversitesi'nde doktorasını tamamlamıştır. Uluslararası alanda da deneyim kazanan Efendioğlu, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda ülkemizi temsil etmiş ve Forbes dergisinin "30 Altı 30" listesine girmiştir.

Öte yandan, Doç. Dr. Veli Ozan Çakır, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur ve spor sosyolojisi alanında doktora yapmıştır. Spor yöneticiliği ve federasyon başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunmuş olan Çakır, ulusal ve uluslararası alanda saygın bir akademisyen olarak tanınmaktadır.

Bu yeni atamalar, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hizmetlerini daha da güçlendirmek ve geliştirmek adına önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.