Genç KONSİAD’dan ilk etkinlik

Genç KONSİAD’dan ilk etkinlik

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) bünyesindeki Genç KONSİAD, ilk etkinliğini gerçekleştirdi

18 Ekim 2014 Cumartesi günü İstanbul Bahçelievler’deki KONSİAD Genel Merkezi’ndeki Konferans salonunda gerçekleştirilen ilk söyleşi etkinliğinin konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk oldu.

Genç KONSİAD Üyelerinin ve kalabalık bir dinleyici grubuna hitap eden KONSİAD Genel Başkanı Abdullah Başcı; “Genç KONSİAD bundan böyle her hafta bir etkinlikte bulunacaktır. Bu ilk etkinliğimizdeki söyleşiye AK Parti İstanbul Milletvekili Sayın Metin Külünk Bey’in katılması sebebiyle kendisine ve siz katılımcılara teşekkür ediyorum. Söyleşi programımızla KONSİAD’ın Genç Üyeleri ve bizler çok şey kazanacağız. Söyleşi programımız hepimize hayırlı olsun” şeklinde konuşmuştur.

Daha sonra söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk İslâm Coğrafyasında ve Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekerek; “Müslümanlar mağluptur arkadaşlar Müslümanlar galip değildir. Mağlubiyeti bilen galibiyet arar. Hepiniz galibiyet arayan insanlar olmalısınız. Bizi birileri içeriye kilitlemek istiyor. Yeniden bir coğrafyanın şekillenme süreci var. Küresel güçler Türkiye’nin bölünmesini istiyor. Önümüzdeki süreci belirleyen Kürtler olacaktır. Unutmayın bu coğrafya ne Kürtlersiz  Türklere, ne de Türklersiz Kürtlere yar olur. Kürt kardeşlerimiz HDP’nin  ayrıştırıcı politikalarına itiraz etmelidir. Son Kobani eylemleri Gezi eylemleri ve 17 Aralık’tan ayrı düşünülmemelidir. AK Parti sıradan bir parti değildir. Paralel yapı ve onun işbirlikçileri, küresel güçler adına Türkiye’yi istikrarsızlaştırmaya çalışmaktadır. Türkiye bugünkü sistem ve anayasayla yönetilemeyecek yapıdadır. Gençler olarak AK Parti’nin 360 veya üzerindeki sayıda milletvekili çıkarabilmesi için hepimiz çalışmalıyız. Gelecek için kesinlikle endişeniz olmasın her şey iyi ve güzel olacak.” Şeklinde konuşmuştur.

Söyleşi programından sonra AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’e, KONSİAD Genel Başkanı Abdullah Başcı tarafından günün anlam ve önemi sebebiyle bir plaket takdim edilmiştir.