Gazilere akülü tekerlekli sandalye yardımı

Gazilere akülü tekerlekli sandalye yardımı

İZMİR (AA) - Cumhuriyet Kadınları Derneği İzmir Şubesince, ihtiyaç sahibi gazilere akülü tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Türkiye Harp Malülü...

İZMİR (AA) - Cumhuriyet Kadınları Derneği İzmir Şubesince, ihtiyaç sahibi gazilere akülü tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesini ziyaret eden Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri, bağışlarla toplanan 4 akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Zuhal Of, teslim töreninde yaptığı konuşmada, Kurtuluş Savaşı geleneğinden gelen bir dernek olduklarını, o dönem vatan mücadelesine destek olan kadınların bıraktığı mirası yaşatmak için çabaladıklarını dile getirdi.

Güvenlik güçlerinin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve terör örgütü PKK'ya karşı vatanının birliğini koruduğunu aktaran Of, "Şehitlerimiz, gazilerimiz bizimdir. Türk milletinin bağrındadır. Bize düşen de geride kalanların boynunu bükük bırakmamak. Bugün Türk milletinin Mehmetçik ile el ele vermesi en önemli şeydir. Çünkü FETÖ ve bölücü terör örgütüne karşı birleşmemiz, gönül gönüle olmamız gerekiyor. Uğradığımız ihaneti hep birlikte def edeceğiz." diye konuştu.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Doğru da destekleri için derneğe teşekkür etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler