Gazeteci Kayseri’den Altay’a kitap armağanı

Gazeteci Kayseri’den Altay’a kitap armağanı

Gazeteci Yazar İhsan Kayseri “Hacıveyiszade Hocaefendinin yetiştirdiği Konyalı İlahiyatçı Ahmet Gürtaş” adlı kitabını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a takdim etti.

Altay’ın, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi üyeleri ile Konya’da faaliyet gösteren televizyon ve gazetelerin spor müdür ve yazarlarıyla buluştuğu programa katılan Kayseri toplantının sonunda söz alarak, “57 yıllık meslek hayatımda edindiğim birikimleri kitap haline getirerek kalıcı olmasına, gelecek nesillere aktarılmasına çaba gösteriyorum. Merhum Ahmet Gürtaş’ta öğretmenlik, siyasi danışmanlık ve Diyanete İşleri Başkan Yardımcılığı yapmış, Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisine büyük emek vermiş bir ilim adamıydı. 12. Kitabımda da değerli insan Ahmet Gürtaş’ı yazdım” dedi.

Altay’a bugüne kadar sürdürdüğü hizmetler nedeniyle teşekkür edip yaklaşan yerel seçimlerde başarılar dileyen Kayseri şehir kültürünün canlı tutulması gayretlerinin devamından yana olduğunu sözlerine ekledi. Başkan Altay’da aldığı hediyeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kayseri’ye teşekkür etti.