Garanti BBVA'dan Konya'da öğrencilere finansal liderlik deneyimi

Garanti BBVA'dan Konya'da öğrencilere finansal liderlik deneyimi

Garanti BBVA, Öğretmen Akademisi Vakfı ile iş birliği yaparak öğrencilere finansal liderlik ve sosyal beceriler kazandırıyor.

Garanti BBVA, Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ile birlikte yürüttüğü "5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik Programı" kapsamında öğrencilere benzersiz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Program çerçevesinde, öğrenciler Adana, Antalya, Bursa, Erzurum, İstanbul, İzmir, Karabük, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Siirt ve Tekirdağ’daki 21 Garanti BBVA şubesini ziyaret ederek finansal işlemleri yerinde gözlemleme fırsatı buldu.

497 öğrenci ve 21 öğretmenin katılımıyla gerçekleşen şube ziyaretleri, öğrencilere QMatik'ten sıra alma, müşteri danışmanlarıyla görüşme yapma, kasa ve ATM gibi banka bölümlerini ziyaret etme gibi işlemleri deneyimleme imkanı sağladı. Öğrenciler ayrıca, banka uzmanlarından finansal konularda bilgi edinme şansını elde ettiler.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Murat Çağrı Süzer, program hakkında şunları belirtti: "Günümüzün karmaşıklaşan dünyasında yeni beceri setlerinin önemi artıyor. Bu nedenle, öğrencilere finansal liderlik ve sosyal beceriler kazandırmak büyük önem taşıyor. Öğrencilerin bu program aracılığıyla finansal okur-yazarlık bilincini geliştirmesine katkı sağlıyoruz. ÖRAV ile birlikte yürüttüğümüz bu programlarla nitelikli eğitimi daha erişilebilir hale getirerek toplumsal kalkınmaya katkıda bulunmaya devam edeceğiz."

Garanti BBVA'nın sürdürülebilir toplumsal yatırım anlayışıyla gerçekleştirdiği bu programlar, gençlerin finansal bilgi ve becerilerini güçlendirerek onların geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemelerine katkı sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.