Garanti BBVA Bahar Konserleri Başlıyor

Garanti BBVA Bahar Konserleri Başlıyor

Mart ayında başlayacak olan Garanti BBVA Bahar Konserleri, müzik tutkunlarını caz, alternatif rock ve pop müziğin sevilen isimleriyle buluşturacak. İşte unutulmaz performanslar ve tarihleri!

Garanti BBVA, geleneksel Bahar Konserleri'ni mart ayında başlatıyor. Mayıs sonuna kadar devam edecek olan konser serisi, caz, alternatif rock ve pop müziğin önde gelen isimlerini müzikseverlerle buluşturacak.

Cansu Nihal Akarsu ve Erdem Özkan'ın "A Night of Duets" performansıyla başlayacak olan konserler, 2 Mart'ta Nardis Jazz Club'da gerçekleşecek. Ardından, 23 Mart'ta Pinhani, IF Performance Hall Beşiktaş'ta sahne alacak. Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Pinhani, "Hayali" albümüyle dinleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.

Yedinci Ev ise 12 Nisan'da IF Performance Hall Beşiktaş'ta sevenleriyle buluşacak. Birkan Nasuhoğlu, Hazar Aşçı ve Turgay Gülaydın'dan oluşan alternatif rock grubu, unutulmaz şarkılarıyla hayranlarını coşturacak.

Amerikalı müzisyen Emma Ruth Rundle, 11 Mayıs'ta Blind'da dinleyicileriyle buluşacak. Solo kariyerine devam eden Rundle, folk ve post-rock sevenler için unutulmaz bir gece sunacak.

Still Corners, 24-25 Mayıs'ta Salon İKSV'de iki gün boyunca dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Dream pop müziğin sevilen temsilcilerinden olan grup, "Endless Summer" ve daha birçok parçasıyla hayranlarını büyüleyecek.

Bahar konserlerinin kapanışını ise Puma Blue yapacak. İngiliz müzisyen, melankolik ve etkileyici sesiyle 29 Mayıs'ta Blind'da sahne alacak. "Just A Phase", "Moon Undah Water" gibi şarkılarıyla tanınan Puma Blue, Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak.

Garanti BBVA Bahar Konserleri'nde yerinizi almak için biletlerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler