Cinayet anı kamerada

Nevşehir'in Yeni Mahalle'sinde yaşanan alacak verecek tartışması, Ümit K. adlı şahsın pompalı tüfekle peşinden koşup vurduğu Gökhan Güveren'in ölümüyle sonuçlandı.

Nevşehir'in Yeni Mahalle'sinde yaşanan acı olay, alacak verecek meselesinden kaynaklanan bir tartışmanın korkunç bir cinayetle sonuçlanmasıyla şehri sarsarken, şüphelilerin yakalanmasıyla birlikte detaylar gün yüzüne çıktı.

Pazar günü akşam saatlerinde, bir alışveriş merkezinin ara sokağında gerçekleşen trajik olayda, Gökhan Güveren ve Ümit K. arasındaki tartışma, kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü. İkili arasındaki husumet, iş yerinde başladı ve kısa sürede sokağa taştı. Güveren'in kaçması üzerine Ümit K., peşinden pompalı tüfekle ateş ederek Gökhan Güveren'i başından vurdu. Yaralı halde Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Güveren, ne yazık ki yolda hayatını kaybetti.

Olayın ardından harekete geçen emniyet güçleri, kısa sürede zanlıları belirledi ve operasyonlar düzenledi. Cinayet zanlısı Ümit K.'nin yanı sıra yardım ettikleri tespit edilen Doğan E., Harun T. ve Cengiz Ç. tutuklandı. Ümit K.'yi evinde sakladığı iddia edilen M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan bu üzücü olay, şehirde infiale neden olurken, yetkililer soruşturmanın derinleştirildiğini ve adaletin sağlanması için gereken her türlü adımın atılacağını belirtti.

Cinayet anı kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.