Fransa'daki terör saldırısı

Fransa'daki terör saldırısı

MÜSİAD Başkanı Olpak:- "Fransa'da yaşanan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, ailelere sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bugüne kadar hep söylediğimiz gibi, terörün dili, dini, ırkı, haklısı, haksızı, ma

İSTANBUL (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Fransa'da yaşanan terör saldırısına ilişkin, "Fransa'da yaşanan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, ailelere sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bugüne kadar hep söylediğimiz gibi, terörün dili, dini, ırkı, haklısı, haksızı, mazereti olmaz" ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Başkanı Olpak yaptığı yazılı açıklamayla, Fransa'nın Nice kentinde dün akşam düzenlenen terör saldırısını kınadı. Olpak açıklamasında şunları kaydetti:

"MÜSİAD olarak, Fransa'da yaşanan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, ailelere sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bugüne kadar hep söylediğimiz gibi, terörün dili, dini, ırkı, haklısı, haksızı, mazereti olmaz. Yaşanan bu üzücü olaylar, uluslararası toplumun da 'her türlü teröre karşıtlık' duyarlığında birleşmesi gerektiğini bir kez daha göstermiştir. Fransa halkına taziyelerimizi sunuyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler