FETÖ'nün hastanesi artık millete hizmet verecek

FETÖ'nün hastanesi artık millete hizmet verecek

Konya'da İstanbul Yolu üzerindeki Mevlana Üniversitesi Hastanesi artık Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olması kesinleşti.

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında kurumlarına el konulan FETÖ'nün kapatılan Mevlana Üniversitesi Hastanesi binası olan İstanbul Yolu üzerindeki bina Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olması kesinleşti.

Sağlıktan sorumlu AK Parti Konya milletvekili Abdullah Ağralı müjdeyi sosyal medyadan verdi.

İşte Ağralı'nın o paylaşımı:

MİLLİ İRADE ZAFERİMİZİN, KONYA'MIZA YENİ HEDİYESİ HAYIRLI OLSUN.

Yaptığımız girişimler sonucu, Sağlık Bakanlığımız ile yapılan yazışmalar sonuçlanarak İstanbul yolu üzerindeki hastane binasının Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olması kesinleşti.

Konya’mız da uzun yıllardır hizmet veren Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin yetersiz fiziki şartlarda hizmet sunduğu gerçeği hepimizin malumu idi.

İl Sağlık Müdürlüğümüz, Halk Sağlığı Müdürlüğümüz , Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği birim Başkan'ları ve Faruk Sükan Hastane idarecileri ile yaptığımız toplantıda, hastanemizin en kısa sürede faal duruma geçmesi ve yapılan hazırlıkların ne aşamada olduğu ile ilgili istişare toplantımızı icra ettik.

Konya'mıza HAYIRLI OLSUN...