FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişiminde yaralanan 47 kişinin tedavisi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor- Arter Ajans'ın sahibi Erol Olçak ve oğlu Abdullah Olçak'ın cenazeleri, Kartal'daki Soğanlık Mezarlıklar

İSTANBUL (AA) - Bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişiminde yaralanan 47 kişinin tedavisi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyor.

Darbe girişiminde yaralandıktan sonra ilk müdahalelerinin ardından Haydardaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 47 kişinin tedavisi devam ediyor.

Olaylarda hayatını kaybeden Arter Ajans'ın sahibi Erol Olçak ve oğlu Abdullah Olçak'ın cenazeleri, hastanedeki işlemlerinin ardından Kartal'daki Soğanlık Mezarlıklar Müdürlüğü gasilhanesi morguna götürüldü.

Bu arada darbe girişiminde Mehmet Yılmaz, Mete Sertbaş, Muhammed Anbar, Onur Kılınç, Sevgi Yeşilyurt, Timur Aktemur, Yılmaz Ercan, Şirin Diril, Murat Naiboğlu, Lokman Oktay, polis memurları Kemal Tosun ile Mustafa Kaymakçı ile ismi belirlenemeyen bir yüzbaşının hayatını kaybettiği öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler