FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Danıştay Başkanlığı: - "Gün, birliğimiz, bütünlüğümüz ve güçlü geleceğimiz için kenetlenme günüdür. Ülkesine ve milletine ihanet içinde olan bu hainlerin en kısa sürede adalet karşısında hesap verecekleri bilinmelidir"

ANKARA (AA) - Danıştay Başkanlığınca, "Gün, birliğimiz, bütünlüğümüz ve güçlü geleceğimiz için kenetlenme günüdür. Ülkesine ve milletine ihanet içinde olan bu hainlerin en kısa sürede adalet karşısında hesap verecekleri bilinmelidir." denildi.

Danıştay Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bir grup hain tarafından, milli irademizi, demokrasimizi ve ülkemizin birliğini hedef alan bu alçak kalkışmanın, aziz milletimizin devletine, demokrasisine ve sahip olduğu değerlerine sarsılmaz bir iradeyle bağlılığı karşısında hak ettiği cevabı en etkili şekilde alacağından ve bu hainlerin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacağından asla kuşkumuz yoktur." açıklaması yapıldı.

Hukukun üstünlüğü, demokratik düzenin korunması, huzur ve güvenin sağlanması hususunda halkın gösterdiği hassasiyet ve kararlı iradenin her türlü takdirin üstünde olduğu vurgulanan duyuruda, "Gün, birliğimiz, bütünlüğümüz ve güçlü geleceğimiz için kenetlenme günüdür. Ülkesine ve milletine ihanet içinde olan bu hainlerin en kısa sürede adalet karşısında hesap verecekleri bilinmelidir." ifadelerine yer verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler