Fenerbahçe'de Sow zamanı!

Fenerbahçe'de Sow zamanı!

Moussa Sow, Çaykur Rizespor deplasmanında adeta şovun kralını yaptı. Senegalli yıldız, birbirinden güzel 3 golü rakip filelere yollarken, hem Fenerbahçe hem de kendisi adına 3 yıl sonra ligdeki ilk hat-trick’e imzasını attı

Fenerbahçe’de Çaykur Rizespor maçına damgasını vuran isim Moussa Sow oldu. Al Ahli takımından kiralık olarak tekrar Fenerbahçe’ye dönen Sow, Rizespor deplasmanında takımını galibiyete taşıyan isimdi. Rakip filelere 3 gol birden göndererek hat-trick yapan tecrübeli futbolcu, Karadeniz temsilcisine karşı toplamda 6. (5’i lig, 1’i Türkiye Kupası) golünü attı. Sarı-Lacivertli forma altında ise ikinci kez hat-trick yapan Sow, daha önce 21 Eylül 2013’te Kadıköy’de 4-0 kazanılan Elazığspor mücadelesinde 3 gol sevinci yaşamıştı. Sow’un bu tarihte sergilediği performansı, Fenerbahçe’de ondan sonra kimse tekrarlayamadı. İşte Senegalli oyuncu, 3 yıl sonra bunu da başardı.

HER ŞEKİLDE ATTI
Adeta her şekilde rakip fileleri sallayan 30 yaşındaki forvet, ilk golünü 27. dakikada Aatif’ın pasında kale önünde sol ayağıyla attı. 32’de Mehmet Topal’ın havadan gelen pasında Sow, bu kez sağ ayağıyla yaptığı rövaşatayla kaleciyi avladı. 45+3’te Alper Potuk’un ortasında da, kafayla üçüncü golüne imzasını attı. Süper Lig’de bu sezon son golünü 19 Eylül 2016’da 5-1 kazanılan Kasımpaşa sınavında atan yıldız oyuncu, Süper Lig’de 4., toplamda ise 5. golüne ulaştı. Deneyimli oyuncu, 79. dakikada yerini Volkan Şen’e bıraktı.

TOPU EVE GÖTÜRDÜ
Karşılaşmanın bitmesiyle birlikte Moussa Sow, hemen yedek kulübesinden sahaya fırladı. Mücadelede 3 gol birden atan Sow, futbolda klasik haline gelen hat-trick yapan futbolcunun maç topunu alması geleneğini sürdürüp, hatıra olarak topu aldı. Tecrübeli futbolcuyu da tüm takım arkadaşları tek tek tebrik etti.