"Exhibit in Turkey" projesi

"Exhibit in Turkey" projesi

Türkiye'de düzenlenen fuarlar ve fuar merkezleri, Ekonomi Bakanlığı ve TOBB Türkiye Fuarcılık Sektör Meclisi iş birliğinde "Exhibit in Turkey" projesiyle dünyada tanıtılacak

ANKARA (AA) - Türkiye'de düzenlenen fuarlar ve fuar merkezleri, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Fuarcılık Sektör Meclisi iş birliğinde "Exhibit in Turkey" projesiyle dünyaya açılacak.

TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Birliğe bağlı Türkiye Fuarcılık Sektör Meclisince geliştirilen "Exhibit in Turkey" projesine ilişkin, Ekonomi Bakanlığı ile müşterek çalışma yürütülmesi için mutabakata varıldı.

Projeyle Türkiye'de düzenlenen fuarların ve fuar merkezlerinin "Türkiye Fuarları" markasıyla dünya ölçeğinde tanıtılarak, daha fazla yabancı fuar katılımcısı ve ziyaretçi gelmesi amaçlanıyor.

"Exhibit in Turkey" ana sloganıyla yürütülecek proje kapsamında, Türkiye'de düzenlenen fuarlara ilişkin tüm detaylı bilgiler ve fuar istatistikleri, fuar merkezlerinin teknik bilgileri ve görselleriyle zenginleştirilerek, oluşturulacak internet portalında sistematik olarak toplanacak. Portalda yer alan bilgiler ve sektöre ilişkin veriler, sosyal medya kanallarından dünya kamuoyuyla paylaşılacak.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :