Eş zamanlı FETÖ operasyonu: Aranan 3 kişi Selçuklu'da enselendi

Eş zamanlı FETÖ operasyonu: Aranan 3 kişi Selçuklu'da enselendi

Konya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda FETÖ/PDY'ye yönelik 15 şüpheli gözaltına alınırken, aranan 3 şahıs da TEM ekiplerince yakalandı.

Konya'da, Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Silahlı Terör Örgütüne yönelik önemli bir operasyon düzenlendi. Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar, farklı illerde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi ve toplamda 15 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlar kapsamında, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki mahrem yapılanmasında görev aldığı tespit edilen şüphelilere yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Bu kapsamda düzenlenen operasyonlarda, 12 şüpheli gözaltına alınırken, aranan 3 şahıs da TEM ekiplerince Selçuklu ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonlar sırasında örgüt adına kullanıldığı değerlendirilen harddisk ve cep telefonu gibi materyaller ile bir miktar para ve altına da el konuldu. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam etmekte olup, soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.