Ereğli'de ulaşım güvence altına alınıyor

Ereğli'de ulaşım güvence altına alınıyor

Ereğli Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra uzak mahallelerde asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Asfalt Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte, ilçe merkezinin yanı sıra merkeze uzak mahallelerde de yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, vatandaşların taleplerini dikkate alarak yol güvenliğini artırmak amacıyla çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Taşağıl Mahallesi'nde Soğuk Asfalt Çalışmaları Sürdü

Belediye Başkanı Oprukçu, soğuk asfalt çalışmalarının hava şartları elverdiği sürece süreceğini ifade ederek, "Merkeze uzak mahallelerimizin ulaşım güvenliğini ve konforunu artırmak adına sezon boyunca önemli çalışmalar yaptık. Yollarımızı modern bir görünüme kavuşturmanın yanı sıra sağlıklı ve kolay ulaşımı sağlamak için çaba gösterdik. Ereğli'nin merkezi mahallelerinde olduğu gibi uzak mahallelerimizde de yol kalitesini artırmak için asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahalle sakinlerinin isteklerini göz önünde bulundurarak asfalt ihtiyacını karşılamaya kararlıyız. Ereğli, en iyi hizmetleri sunmak için çaba harcayan bir ilçedir. Geleceğe umutla bakarak uyumlu bir yönetim anlayışıyla yollarımızı Ereğli'ye yakışır hale getiriyoruz" dedi.

Ereğli Belediyesi, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve hemşerilerine daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.