Erciyes Teknopark'tan proje yazma hizmeti

Erciyes Teknopark'tan proje yazma hizmeti

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark Proje Geliştirme Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri uzmanları tarafından akademisyenlere, ücretsiz olarak proje yazma ve...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark Proje Geliştirme Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri uzmanları tarafından akademisyenlere, ücretsiz olarak proje yazma ve proje süreciyle ilgili eğitim veriliyor.

Teknopark'tan yapılan yazılı açıklamada, Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi’nde araştırmacıların projelerini uygun fona yönlendirme, yazım sonrası inceleme ve birebir rehberlik hizmetinin sürdüğü bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Erciyes Teknopark Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz, hedeflerinin projesiz akademisyen kalmaması olduğunu belirtti.

Konunun uzmanları tarafından eğitim verildiğini ifade eden Kiraz, şunları kaydetti:

"Erciyes Üniversitesindeki araştırmacılara, Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) projesinin şeklen değerlendirilmesi, yasal izin belgeleri, etik kurul süreçleri ve proje yazımında dikkat edilecek hususlar hakkında birebir rehberlik hizmeti verilmektedir. TÜBİTAK Araştırma Destekleri Daire Başkanlığına bağlı hibe fonlarına proje göndermeyi düşünen tüm akademisyenlerimizi, Erciyes Teknoloji Transfer Ofisinin ücretsiz olarak sunduğu birebir rehberlik hizmetini almaya davet ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler