Erciyes Kayak Merkezi'ne "mükemmellik" ödülü

Erciyes Kayak Merkezi'ne "mükemmellik" ödülü

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Erciyes, dünya çapında önemli tatil ve seyahat destinasyonlarına verilen "Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası" ödülüne layık görüldü- Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı:- "Kayseri Büyükşehir Belediyesinin bü

KAYSERİ (AA) - Türkiye'nin önemli turizm alanlarından Erciyes Kayak Merkezi'nin, dünya çapında önemli tatil ve seyahat destinasyonlarına verilen "Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası" ödülüne layık görüldüğü bildirildi.

Erciyes AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, coğrafi konumu ve teknik imkanlarıyla Türkiye’nin en iyi kayak merkezi konumundaki Erciyes Kayak Merkezi, dünya çapında önemli tatil ve seyahat destinasyonlarına verilen “Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası” ile ödüllendirildi.

Seyahat alanında hizmet, kalite ve müşteri memnuniyeti bakımından "En iyinin de iyisi" sıfatı taşıyan ödül, gezginler tarafından yapılan pozitif yorumlar ve beğeniler doğrultusunda belirlenen işletmelere veriliyor.

Şehir merkezi ve havalimanından çift gidiş-geliş yol ile ulaşım sağlanan Erciyes Kayak Merkezi, Kapadokya’ya yakınlığıyla da kış turizminin yanı sıra kültür turuna olanak sunuyor.

Erciyes, şehir merkezindeki dünyaca ünlü otellerin yanı sıra dağda bulunan 10 otel ve bin 450 yatak kapasitesiyle de rahat konaklama özelliğiyle dikkati çekiyor. Son teknoloji teleferik sistemi, 102 kilometre uzunluğunda 34 farklı kayak pisti ve 25 kişilik pist güvenlik ekibiyle Erciyes Kayak Merkezi, büyük turnuvalara ev sahipliği yapmanın yanı sıra aileler ve kayak sporuna meraklılar için uygun koşullar taşıyor. Tesiste 154 adet suni kar makinesiyle hava durumuna bağlı kalmadan kayak için uygun kar ortamı sağlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murad Cahid Cıngı, dünya çapında bir ödüle layık görüldükleri için oldukça gururlu olduklarını belirtti.

Erciyes’in ve Türkiye'nin adını Türk misafirperverliğiyle dünyaya duyurmanın yüzlerini güldürdüğünü aktaran Cıngı, 2015-2016 kayak sezonunda 2 milyon civarında misafiri ağırlayarak, yüzde 90’ın üzerinde memnuniyet ortalaması yakaladıklarını aktardı.

Cıngı, yerli ve yabancı turistlerin kayak merkezinden memnun ayrılmalarının kendilerini daha iyi hizmetler sunmak için motive ettiğini ifade ederek, "Kayseri Büyükşehir Belediyesinin büyük yatırımlarıyla dünya standartlarında bir tesis kurduk ve şimdi bu emeklerin karşılığını aldığımız için son derece keyifliyiz. Kendi kendimizin rakibiyiz. İmkanlarımız arttıkça kendimizi geliştirerek çıtamızı daha da yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler