Enderun Türkiye birinciliğine koşuyor

Enderun Türkiye birinciliğine koşuyor

Özel Enderun Liseleri Türkiye genelinde düzenlenen deneme sınavında dereceye girerek kitlesel ve özel eğitimdeki başarısını korumayı başardı.

Özel Enderun Liseleri; Eksen Yayıncılığın düzenlediği Türkiye geneli seviye tespit deneme sınavında dereceye girerek başarısını bir kez daha perçinlemiş oldu.9 10 ve 11. Sınıfların katıldığı sınavda Türkiye genelinde ilk 3’ e giren öğrenciler Özel Enderun Lisesi idarecilerine ve öğretmenlerine büyük sevinç yaşattı.

Özel Enderun Liseleri Müdürü İlhan Yılmaz dereceye giren öğrencileri ödüllendirerek başarılarının devamını diledi. Okul Müdürü İlhan Yılmaz :”Sevincimizin temelinde öğrencilerimizin lise öğrenimi boyunca verdikleri emekler ve onları yetiştiren deneyimli ve duyarlı bir kadronun yaptığı çalışmalar yatıyor. Her yıl olduğu gibi hedeflerimizin üstüne çıkabilmek, öğrencilerimize duyduğumuz güvenin karşılığını alabilmek çok güzel onları kutluyorum. Öğrencilerimize başarılarından dolayı teşekkür ediyor hayatlarında başarılar diliyorum ve bu başarıda emeği geçen eğitim kadromuza ve velilerimiz de şükranlarımı sunuyorum.”