Diyarbakır'daki terör saldırısı

Diyarbakır'daki terör saldırısı

Vali Aksoy, polis servis aracına PKK'lı teröristlerce düzenlenen, 5 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda yaralanan polis ve vatandaşları hastanede ziyaret etti

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, polis servis aracına PKK'lı teröristlerce düzenlenen, 5 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda yaralanan polis ve vatandaşları ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Aksoy, beraberindeki Vali Yardımcısı Taner Bircan, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ile terör saldırısında yaralanan ve Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınan polisleri ziyaret ederek geçmiş olsun dilediğinde bulundu.

Vali Aksoy, daha sonra Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşları ziyaret etti. Yetkililerden yaralılar hakkında bilgi alan Aksoy, yakından ilgilendiği vatandaşlara ihtiyaçlarını sorarak devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu bildirdi.

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde dün polis servis aracına PKK'lı teröristlerce bombalı araçla yapılan saldırıda, aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetmiş, 5'i polis 12 kişi yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler