Diltaş’ta Çanakkale şehitleri anıldı

Diltaş’ta Çanakkale şehitleri anıldı

Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı

 

Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ketenci mesajında, "Çanakkale" milli ruhun, inancın, azmin, cesaretin, kardeşliğin, birlikteliğin ve zaferin adıdır! Şanlı Çanakkale Zaferimizin 104. yıl dönümünü coşkuyla kutlarken “Çanakkale geçilmez!” diyerek canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN ETKİNLİK

Diğer taraftan Diltaşlı öğrenciler hazırladığı “Çanakkale Zaferi”ni anma törenleri başladı. Günün anlam ve önemini ifade eden törene okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından günün anlam ve önemini ifade eden konuşmaların ardından öğrenciler tarafından sahnelenen oratoryo izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Çanakkale türkülerini seslendiren öğrenci korosuna ise tüm konuklar iştirak etti. 

Etiketler :