Derviş Argun: Bu bir ikram değil, görevdir

Derviş Argun: Bu bir ikram değil, görevdir

Yazarımız Derviş Argun 20 yılı geride bırakan 28 Şubat Postmodern Darbesini yazarak hükümete çağrıda bulundu. Bugün hapishanelerde 600 mağdurun bulunduğunu ifade eden Argun, "Bu riski göstermeyen güç kadar, görmeyen iktidar da suçludur." dedi.

MAZLUMDER MYK Üyesi ve yazarımız Derviş Argun, "28 Şubat'ı Bitirmeyen Güç" başlıklı bir yazı kaleme alarak hükümete çağrıda bulundu. "Bin yıl sürecek diyenler kaybetti" sanılmasın diyen Argun, "Oysa 20 yıldır cezaevinde olan 28 Şubat mağduru 600 İslamcı siyasi mahkûm gerçeği, durumun hiç de öyle olmadığını gösteriyor. Bir gücün sinsi bir biçimde iktidara rağmen 28 Şubat’ı ve süreci koruduğunu görüyoruz. Bu durum, en az 600 mahkûmun mazlumen içeride tutulması kadar büyük, başka riskler de taşıyor. Bu riski göstermeyen güç kadar, görmeyen iktidar da suçludur." cümlelerini kullandı.

Hükümete çağrıda bulunan MAZLUMDER MYK Üyesi Derviş Argun, MAZLUMDER olarak birçok ilde konuyla ilgili açıklamalar yaptıklarını da hatırlattı ve 28 Şubat'ın yıldönümünde de Konya adliyesi önünde aynı açıklamayı yapacaklarını söyledi.

DERVİŞ ARGUN'UN 28 Şubat'ı Bitirmeyen Güç yazısı için tıklayınız