Deprem yardımı montun cebinden çıkanlar herkesi ağlattı! Kıyıp da yiyemedik, giyemedik bile..

Deprem mağduru bir kadına ulaşan montun cebinden çıkanlar duygulandırdı. Montu giyerek cebinden çıkan gofret, çorap ve firketeyi gösteren kadın hem ağladı hem ağlattı.. "Kıyıp da yiyemedik giyemedik bile. kadın ne kadar güzel insanlar var bu dünyada"

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkım ve can kayıplarına neden olan depremlerin ardından Türkiye tek yürek oldu. Depremlerin ardından başlatılan kampanyaları sürerken, toplanılan insani yardımlar bölgeye gönderilmeye devam ediyor.

Deprem bölgesinde ihtiyacından fazlasını almayan depremzedeler, ne yüce gönüllü, nasıl ince düşünceli bir millet olduğumuzu ortaya koyuyor. Bazı istisnalar olsa da deprem için yardımda bulunanlarımız nasıl ince, nasıl hassas ruhlu ise, eline yardım ulaşan da o kadar takdirkâr. Ve yardım gönderenin hissine nasıl daha yüksek bir hisle karşılık veriyor. Bu milletin fertleri bu felaket vesilesiyle birbiriyle insanlık yarışı yapıyor.

kadin-deprem.jpg

Deprem mağduru bir kadına ulaşan montun cebinden çıkanlar duygulandırdı. Kendisine verilen ve nereden gönderildiği belli olmayan bir montun cebinden çıkanları gözyaşları ile anlatan depremzede bir kadın, duygularını şöyle ifade etti:

Bu yardımdan geldi, üşüdüğümüz için gittik sağ olsunlar aldık, giydik ısınalım diye. Elimizi cebine attık ki bir cebinden bu çıktı. Kıyıp da yiyemedik bile, daha duruyor. Öbür cebinden ne çıktı dersiniz. Nasıl bildiler nasıl üşüdüğümüzü. 1, 2 , 3, 4 kim yapar bunları? Kim yaptıysa yani, bunu yapan cehenneme girer mi sizce? Bu Allah dostudur. Bu da yetmedi daha elimi cebime atıyorum bu cebinden ne çıktı (gofret çıktı) bunu da hiç kıyıp daha yiyemedim diğer cebinden yine kıyıp da yiyemedim. Çocuklarıma bile kıyıp da veremedim, sağ cebinde duruyor. Kıyıp ceketi bile giyemedim. O da yetmedi diğer cebinde ne var dersin, orada da bir firkete. Nasıl düşündüler bir yerleri söküldüyse onunla yamasınlar diye. Onu da mı düşündüler. Ne kadar güzel insanlar var bu dünya da ne kadar.. Allah hepsinden razı olsun.

kadinn.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar