Davutoğlu’na Konya’dan tam destek

Davutoğlu’na Konya’dan tam destek

AK Parti Meram Gençlik Kolları toplandı.

7 Haziran seçimleri öncesi SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) çalışmalarını devam ettiren Ak Parti Meram Gençlik Kolları’nın Yönetim Kurulu toplantısına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ile AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta katıldı. Toplantıda yapılan konuşmalarda 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin önemine dikkat çekilirken Başbakan Ahmet Davutoğlu’na güçlü bir şekilde destek verilmesi gerektiği belirtildi.

 

AK Parti Meram Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısı Augustus Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, Meram Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

SEÇİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, toplantıya katılımlarından dolayı Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta’ya teşekkür etti.  7 Haziran seçimleri öncesinde tempolu bir şekilde SKM çalışmalarını yürüttüklerini belirten İsmail Özdemir, “Meram Gençlik Kolları olarak gece gündüz demeden ilçe teşkilatımız ile koordineli bir şekilde seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplantımıza katılan başkanlarımıza ve değerli milletvekili adayımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

GENÇLİK HEP YANIMIZDA

AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ise “Gençlik Kollarımız tüm çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmıyor, hep yanımızda. Gerek bayrak asma ve gerekse SKM çalışmalarında desteklerini esirgemiyorlar. Bu özverili çalışmalarından ve fedakârlıklarından dolayı gençliğimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

GENÇLERİMİZ BU SEÇİMİN ÖNEMİNİ İDRAK ETTİ

Toplantıda yaptığı konuşmada, 2023 hedeflerine ilerlerken gençlere büyük görevler düştüğünü belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Biz gençlerimizi önemsiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz her alanda aktif olmalıdır” dedi.

 

Ülkemizin de içinde bulunduğu coğrafyadaki yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Başkan Toru, “Kritik bir süreçten geçiyoruz. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Burada bulunan gençlerimiz bu seçimin önemini idrak etmiş durumdadırlar. Ellerini taşın altın koyarak fedakârca çalışıyorlar. Gençlerimizin başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

BAŞBAKANIMIZA EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERMELİYİZ

7 Haziran seçimlerinin ülkemiz için çok önemli olduğunu belirten AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta ise “7 Haziran’a sayılı günler kaldı. Bu seçim Konya için farklı bir anlam ifade ediyor. Çünkü Konyalı bir Başbakanımız var ve Konya’dan milletvekili adayıdır. Konyalılar olarak Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun arkasında durmalıyız. Başbakanımıza en güçlü desteği vermeliyiz. Meram Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimine bu anlamlı davet için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.