İhlas Vakfı 2024 Kurban Hisse Bedellerini Açıkladı

İhlas Vakfı 2024 Kurban Hisse Bedellerini Açıkladı

İhlas Vakfı, 2024 yılı kurban organizasyonları için yurt içi ve yurt dışı hisse bedellerini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, kurban bağışı yapmak isteyenler için fiyatlar belirlendi.

İhlas Vakfı, 2024 yılı kurban organizasyonları kapsamında yurt içi ve yurt dışı hisse bedellerini açıkladı. Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, yurt dışı hisse bedelinin 3 bin 500 TL, yurt içi hisse bedelinin ise 11 bin TL olduğunu belirtti.

Vakıf, bu yıl da vekaleten kurban kesim ve dağıtım organizasyonlarına devam ediyor. "Kamu Yararına Çalışan Vakıf" statüsüyle faaliyetlerini sürdüren İhlas Vakfı, 5 ülkede kurban bağışı yapanların kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

İhlas Vakfı 2024 Kurban Hisse Bedellerini Açıkladı

Mahmut Kemal Aydın, kurban etlerinin dağıtımını detaylandırarak, "Kurban etlerini yurtdışında yetimhanelere, medreselere ve ailelere dağıtıyoruz. Örneğin, Afrika'daki çeşitli ülkelerdeki medreselere ve Kuran-i Kerim kurslarına dağıtıyoruz. Hindistan'da medreselere dağıtım yaparken, Afganistan'da kendi külliyelerimizde 28 bin 500 öğrenciye ve ailelerine kurban etlerini ulaştırıyoruz." şeklinde konuştu.

Aydın, vekalet verme süreci hakkında da bilgi vererek, "Kurban kestirmek isteyenler ihlasvakfi.org.tr web sitemize girebilirler. Vekalet formunu doldurduktan sonra bedeli banka hesaplarına yatırıp kayda aldıktan sonra, kurban kesim videosunu da kendilerine gönderiyoruz. Vatandaşlarımızın vakfımızı tercih ederek bağış yapmalarını bekliyoruz, çünkü dinimizin şartlarına uygun olarak kurbanlarımızı kesiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler