DAVUTOĞLU AFİŞLERİNİ KİM ASTI?

DAVUTOĞLU AFİŞLERİNİ KİM ASTI?

Büyük iş merkezlerine Ahmet Davutoğlu afişlerini kimin astığı belli oldu

 Asıldığı ilk gün tüm şehrin konuştuğu ve kimin astığı merak konusu olan afişlerin Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı tarafından tasarlanıp asıldığı ortaya çıktı. Asılan devasa büyüklükteki afişler şehrin her noktasından görünüyor.

Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı Konya’nın siyasi hayatına renk katıyor. Referandum, Yerel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde kullandığı farklı tanıtım mecraları ve halkla ilişkiler çalışmaları ile dikkat çeken Ak Parti Selçuklu İlçe Teşklitatı şimdi de Konya’da yüksek katlı iş merkezlerine Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun afişlerini astı. Şehrin her yerinden görünen Ahmet Davutoğlu görselleri Konya’ya ayrıbir renk kattı. Geçtiğimiz hafta da şehir mecralarını kullanan Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı verdiği mesajlarla da dikkat çekiyor.“Selçuklu Ruhu Osmanlı Torunu Davutoğlu”, “Biz Seni Duruşunla Sevdik”,

Konya’nın Evladı Yeni Türkiye’nin Mimarı”, Yeni Türkiye’nin Yeni Başbakanı” ve “Konya’nın Gururu Mazlumların Umudu” sloganlarının yer aldığı afişlerde Ahmet Davutoğlu’nun da farklı fotoğraflarına yerveriliyor.Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatının hazırladığı bu görseller sosyal medyada da hızla yayılıyor. Birkaç günde binlerce sosyal medya kullanıcısı bu afişleri paylaşarak Ahmet Davutoğlu’nun AkParti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığını kutladı.

 

aa_picture_20140828_3145656_high.jpg

aa_picture_20140828_3145652_high.jpg

 

NOT: Fotoğraflar aa tarafından geçilmiştir.