"Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

"Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ersöz:- "AA, tarihe ve gelecek nesillere ışık tutacak bir çalışmaya imza atmış. Bu eserin çok değerli olduğunu düşünüyorum"

KONYA (AA) - Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin, "AA, tarihe ve gelecek nesillere ışık tutacak bir çalışmaya imza atmış. Bu eserin çok değerli olduğunu düşünüyorum." dedi.

İl müdürlüğünde kitabı inceleyen Ersöz, FETÖ üyelerince 15 Temmuz gecesi, Türkiye'ye, milli iradeye, geleceğe ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a haince bir darbe yapılmak istendiğini istendiğini ifade etti.

Ersöz, bu kirli oyunu gören ve tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu Türk milletinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da çağrısıyla hain darbeye geçit vermediğini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Bu yüzyılda dünya tarihine yeni bir kahramanlık destanı yazılmıştır. Anadolu Ajansı'na bu destanı dakika dakika fotoğraflarla kitap haline getirdiğini için teşekkür ediyorum. AA, tarihe ve gelecek nesillere ışık tutacak bir çalışmaya imza atmış. Bu eserin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Bu kitabın milletimizin her bireyinin evinde olmasını da temenni ediyorum."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler