Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM’de böyle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerinin yemin töreni için TBMM'ye geldi. Erdoğan'ı, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmî törenle karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerinin yemin töreni için TBMM'ye geldi.

TBMM'de 28'inci yasama dönemi başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da milletvekillerinin yemin töreni için TBMM'ye geldi. Erdoğan'ı TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli karşıladı.

28. Dönem Milletvekili yemin törenini izlemek üzere TBMM’ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmî törenle karşıladı.

Şeref Holü'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı; eski Meclis Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin ve Muhammet Emin Akbaşoğlu ile milletvekilleri karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra yemin törenini izlemek üzere Genel Kurul’da kendisi için ayrılan locaya geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.