CHP’li gençlik Kubilay’ı andı

CHP’li gençlik Kubilay’ı andı

CHP Konya İl Gençlik Kolları tarafından Gedavet Parkı’nda Kubilay’ın Şehit Edilişinin yıldönümü nedeniyle bir anma programı düzenlenerek basın açıklaması yapıldı.

CHP Konya İl Gençlik Kollarının Gedavet Parkındaki basın açıklamasına CHP Konya il Başkanı Mevlüt Karpuz. İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, CHP Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Genç Osman Killik, İl kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı. CHP’li gençlerin Kubilay’ın şehit edilişini canlandırması dikkat çekti.

 

Burada CHP Konya Gençlik Kolları Lise Komisyonu adına basın açıklaması yapan Mehmet Emin Altunses ne olursa olsun Kubilay’ın yolundan dönmeyeceklerini belirterek, “Bugün Cumhuriyetin öğretmenini Şehit subay Kubilay’ı anmak için buradayız. Bizler 84 yıl önce olduğu gibi bugünde cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarına geçit vermeyeceğiz. Bizler ne şartlarda olursa olsun Kubilay’ın yolundan dönmeyeceğiz. Halkçı liseliler olarak ta halkımıza sesleniyoruz. Aklımızı başımıza alalım. Seçtiklerimizin kim olduğunu iyi tanıyın ve ülkemizi bölmek isteyenlere izin vermeyin. Biz, ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir’ diyen bir toplumken ne hale geldiğimiz ortadadır” dedi.