Ceritler Ortaokulu bilek güreşinde madalyaları sildi süpürdü

Ceritler Ortaokulu bilek güreşinde madalyaları sildi süpürdü

Çorum'un Alaca ilçesine bağlı Ceritler köyü ortaokulu, Çorum'da düzenlenen okullar arası bilek güreşi yarışmasında göz kamaştırdı. Takım, toplamda 26 madalya ile büyük başarı elde etti ve bölge ile Türkiye şampiyonalarına katılmaya hak kazandı.

Çorum'un Alaca ilçesine bağlı Ceritler köyü ortaokulu, spor alanındaki başarılarıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Okulun bilek güreşi takımı, Çorum'da düzenlenen okullar arası yarışmada gösterdiği üstün performansla 26 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde mücadele eden Ceritler Ortaokulu takımı, 8 il birinciliği dahil olmak üzere toplamda 26 madalya ile müsabakaları tamamladı. Bu başarıyla birlikte, 1 öğrenci Yozgat'ta düzenlenecek bölge şampiyonasına, 7 öğrenci ise Ankara'da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Ceritler Ortaokulu bilek güreşinde madalyaları sildi süpürdü

Ceritler Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şehmuz Temel'in öğrencilerini başarıya hazırlaması, okulun bu çıkışını daha da anlamlı kıldı. Okul müdürü Mustafa Kuzu, sporcuları ödüllendirerek onların başarılarını kutladı ve bölge ile Türkiye Şampiyonalarında da aynı azimle mücadele etmelerini temenni etti.

Okul Müdürü Mustafa Kuzu, bu başarının sadece spor alanında değil, aynı zamanda öğrencilerin genel gelişimine de olumlu katkı sağladığını vurgulayarak, "Çocuklarımız bu gibi sosyal ve sportif faaliyetlerle hayata daha güzel hazırlanıyorlar. Okullarının dışında başka dünyaların da olduğunu görerek ufukları genişliyor. Bu başarıda emeği geçen başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şehmuz Temel olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.