Çelikkayalar'ın  18. şubesi dualarla  açıldı

Çelikkayalar'ın 18. şubesi dualarla açıldı

Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri’nin 18. Şubesini Meram ilçesi Yenişehir Caddesinde hizmete açıldı.

Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri’nin 18. Şubesini Meram ilçesi Yenişehir Caddesinde hizmete açıldı. düzenlenen açılışa Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş,İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş, Konya Perakendeciler Derneği Başkanı Habib Güngör, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut  Kaya, Genel Müdürü Ali Kaya ile çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.

‘KONYA’NIN MARKASI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, açılışta yaptığı konuşmada tüm Konyalıların ve İslam Aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı. "Bu şehrin markası" sloganıyla Çelikkayalar ailesi olarak Konya’ya yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bizler Konya’nın markası olmasını hedefliyoruz. Bizler Konyalıların markası olmasını hedefliyoruz. Kaliteli ve güzel hizmetinin yanından en güzel şubeleri müşterilerin hizmetine sunmak en büyük hedefimiz. Çelikkayalar ailesi olarak Konya markalarımız ile beraber büyüyoruz. Fiyatlarımız çok uygun olacak. İlgilerinden dolayı tüm Konyalılara çok teşekkür ediyorum" dedi. 

celikkayalar--(10).jpg

‘KONYA FİRMALARININ  DESTEKLENMESİ LAZIM’

Konya Perakendeciler Derneği Başkanı Habib Güngör Konya’nın perakende sektörün büyüdüğüne dikkat çekti. Güngör, “ Konya PERDER ailesi her gün büyüyor. Bunun gurunu yaşıyoruz. Yaklaşık 118 mağazamız vardı. Sayımız günden güne artıyor. Konya istihdamına ciddi katkılarımız var. Personel sayımız toplamda 8 bin 600 kişiye ulaştı.” dedi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise programda yaptığı konuşmada, "Çelikkayalar AVM'nin 18 şube ile 850 kişiye istihdam sağlanması gurur duyulacak bir tablodur. Allah Çelikkayalar Ailesinin yolunu açık etsin. Buradan kazandıkları ile yeni istihdam sahaları oluşturmalarını Rabbim'den niyaz ediyorum. Şu anda 'yerli üret, yerli tüket' diye milli bir kampanya dönemini yaşıyoruz. Bu kampanyaya destek vermeliyiz" dedi. Konuşmaların ardından dualarla Çelikkayalar Alışveriş Merkezlerinin 18. Şubesi dualarla açılışı yapıldı.

celikkayalar--(13).jpg

celikkayalar--(4).jpg

Etiketler :