Caro Emerald İstanbul'da konser verdi

Caro Emerald İstanbul'da konser verdi

İSTANBUL (AA) - Farklı türlerin tınıları ile harmanlanmış özgün müzik tarzıyla tanınan dünyaca ünlü şarkıcı Caro Emerald, "CRR 3. Caz Şubatı"...

İSTANBUL (AA) - Farklı türlerin tınıları ile harmanlanmış özgün müzik tarzıyla tanınan dünyaca ünlü şarkıcı Caro Emerald, "CRR 3. Caz Şubatı" kapsamında müzikseverlerle buluştu.

Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda gerçekleşen konserde sahne alan Emerald, dinleyicilere "The Shocking Miss Emerald" albümünde yer alan şarkılarının yanı sıra, neşeli melodilerden romantik şarkılara, tangodan melankolik tınılara geniş bir yelpazede müzik ziyafeti yaşattı.

"Miss Emerald Intro", "The Other Women", "Absolutely Me", "Riviera Life", "Back it Up" gibi çok sayıda parçasını seslendiren Emerald, salonu dolduran dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Henüz 11 yaşında şarkı söylemeye başlayan ve Hollanda müzik listelerinde 30 hafta bir numarada kalarak Michael Jackson'ın rekorunu kıran Emerald, kendi ülkesinin sınırlarını kısa sürede aşıp uluslararası bir üne kavuşan bir sanatçı olarak dünyaca biliniyor.

Emerald'ın ilk albümü "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor" yayınlandığı pek çok ülkede platin ve altın plak ödülleri kazandı. Sonraki albümü "The Shocking Miss Emerald" ile de İngiltere müzik listelerine bir numaradan giriş yapan Emerald, Türkiye'de de yabancı müzik pop kategorisinde bir numara olmayı başaran bir isim olarak tanınıyor.

Caro Emerald İstanbul'da konser verdi

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler