Brüksel'deki terör saldırılarına tepkiler

Brüksel'deki terör saldırılarına tepkiler

TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Ayık:- "Türkiye ve Avrupa ülkelerini hedef alan bu kanlı saldırılar, insanoğlunun göstereceği dirençle hedefine ulaşamayacaktır"

ANTALYA (AA) - Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Brüksel'deki terör saldırılarına ilişkin, "Bu kanlı saldırılar, insanoğlunun göstereceği dirençle hedefine ulaşamayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Ayık, yaptığı yazılı açıklamada, Belçika'da gerçekleştirilen kanlı saldırıları nefretle kınadıklarını belirtti.

Meydana gelen patlamaların, terörün tüm dünyanın sorunu olduğunu bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Ayık, geçen yıl başlayan ve bu sene yoğunlaşan terör olaylarının, dünya düzenine yapılan açık bir saldırı olduğuna dikkati çekti.

Ayık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye ve Avrupa ülkelerini hedef alan bu kanlı saldırılar, insanoğlunun göstereceği dirençle hedefine ulaşamayacaktır. Bu saldırılar, insanların özgür şekilde yaşamasına ve seyahat edebilmesine büyük bir engeldir. Tüm dünyanın bu saldırılara aynı oranda tepki göstermesi ise en büyük arzumuzdur. İnsanlar üzerinden yapılan kanlı eylemlerin son bulmasını temenni ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler